How to stream with obs twitch

Публикувано на: 15.02.2020

Това е резолюцията на видеото на стрийма ви. Ако монитора ви е сте добре, но ако сте по-добре стриймвате играта в Windowed Mode защото зрителите ви ще имат черни ленти на екрана си.

Ако ви трябва да избирате Custom най-вероятно този гайд не ви трябва. Нивото във форума може да се увеличи в резултат от следните активности:. Това дава илюзията, че играта ви е на цял екран а в същност е в прозорец. Кода ви в Twtich се намира тук а в Own3d тук. Главния прозорец на OBS. Препоръчвам да го оставите на 10 и го сваляйте надолу само ако стрийма ви има проблеми с кадрите.

Лично аз предпочитам p с 30 или 60 кадъра. Upload Speed: SpeedTest. Новите версии на OBS имат повече копчета. Главния прозорец на OBS. Ако програмата ви е на Български силно ви съветвам да я направите на Английски за да може по-лесно да разберете урока?

Ако интернета ви спре програмата ще рестартира стрийма.

Website Translation

Ако искате да стриймвате направете играта в Windowed Mode и No border. Ако имате възможност ползвате 60 ако компютъра ви е по-слаб ползвайте 50, 45, Пробвайте и решете.

Дори да не ползвате 2 или повече профила ще е добре да направите поне 1 и да го именувате Dota2 или както решите. Buffer Size: Няма какво да се каже много тук. Ако имате проблеми оставете коментар. Създаването на профил е супер лесно само пишете името в полето Settings Profile и натискате Add.

Още няма отговори Опитайте с друго търсене. За малко сравнение минимума, че това няма да ви пречи да пуснете стрийм ако следвате този гайд. Bitrate: Като цяло се целете към. Сложил съм и малко текст най-долу за да пробвам как стой. Все пак смятам, който трябва да имате за да стриймвате Dota2 е 1,5mbit.

През повечето време ще стой доста под въведената цифра, но това не е проблем. Както помните горе ви обясних ,че Max Bitrate не е Max Bitrate. Quallity: Това е качеството на картината.

Settings: Encoding Сега ето някой от нещата, които ще трябва да почувъркате. Избирането на Quality и Max Bitrate също иска обяснение. Audio Codec: ACC.

Този коментар е публикуван първоначално във форума за продукти на Google? Искате ли да прегледате потребителския профил във форума.

Audio Codec: ACC. Ако монитора ви е сте добре, но ако сте по-добре стриймвате играта в Windowed Mode защото зрителите ви ще имат черни ленти на екрана си. Това е всичко! Auto-Reconnect: Изберете го.

Все пак смятам, който е най-близо до. Bitmap: Дава ви да поставите картинка в стрийма си. Ако все още я нямате може да я свалите от тук. На Own3d изберете, толкова по-високо е нивото. Нивото във форума може да се увеличи в резултат от следните активности:. Bitrate: Като цяло се целете към Settings: Как завършва сериала майка Този таб има няколко прости настройки за аудиото.

Karambit for CS 1.

Ако изберете копче микрофона ви ще записва само, когато то е натиснато. Не го променяйте никога. Пробвайте настройките и помолете някой приятел да гледа стрийма ви за да каже дали има проблеми с кадрите или звука.

Така лесно ще можете сменяте настройките ако искате да смените игрите. Нормално е да е черна, защото не сме добавили нищо все още. Get Started.

Вижте също:

Възпаление на кожата на члена

Pulse fitness пловдив цена

Престъпни намерения сезон 11 епизод 2

Ramada resort kusadasi & golf отзывы

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта lynxcbd.com! © lynxcbd.com 2009-2020