Поздравителен адрес към училище

Публикувано на: 18.12.2019

Като Ви поздравявам с празника, Ви желая все по-големи творчески успехи. Всяко дете има нужда от подкрепата на своите родители в най-важните и трудни моменти!

Радева Фотограф: Ивайло Петров. Ученици от 7-ми, 8-ми и 9ти клас ни върнаха назад във времето, за да ни разкажат историята на нашето училище, отворило врати с 14 деца, а днес вече те са Защото училището е работилницата, в която се извайва интелектуалния, поведенчески и емоционален свят на младия човек и всички ние учители, родители и общественици, трябва да работим заедно, за да изградим нашите деца като индивидуални личности, достойни и пълноценни граждани на Разград, България, Европа и света.

Ден, който събужда спомена за безгрижното детство, безбройните пакости и смелите мечти! Учители, на вас пожелавам неуморно да създавате и да пазите богатството за всяко училище — неговите възпитаници! Това са хората, които мило поздравяват, насочват и помагат на влизащите да намерят своите места. Няма по-голямо щастие от прегръдката и усмивката на малкото дете преди първия час, очакващо ни на вратата, за да ни поведе към класната стая!

Всяка нова учебна година е едно предизвикателство, но именно преодоляването на препятствията прави постиженията така скъпи и удовлетворяващи. Дойде момент и за хорото - заиграха сърцата поздравителен адрес към училище ритъма на Малешевско хоро с децата на Роси Мийхан. И отново под звуците на любима песен заиграха в ритъм сърцата - на сцената затропаха Дайчово хоро по-големите звездички от групата на Зорница Атанасова. С любов, поздравителен адрес към училище.

И една цветна феерия, допълваща красотата на това прекрасно място.

Leave a Reply Cancel reply You must be logged in to post a comment. Тържествен, изпълнен със светли помисли и силни думи, с мъдрост и красиви пожелания за бъдещето, към което смело вървим всички ние — с радост, вяра и заразяващ ентусиазъм, водени от любовта към родното. Залата…Може би най-красивото и подходящо място за честване в такъв мащаб и с такъв повод — 10 — годишен юбилей на Българско училище, в красива сграда, построена през XVII век, част от националното културно и историческо наследство на Ирландия.

БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС

Залата…Може би най-красивото и подходящо място за честване в такъв мащаб и с такъв повод — 10 — годишен юбилей на Българско училище, в красива сграда, построена през XVII век, част от националното културно и историческо наследство на Ирландия.

Актуални документи. Родители, бъдете близо до децата си, подкрепяте ги и заедно с техните учители съдействате за успешното им израстване. Тя разказа за дейностите, проектите и желанието на учениците да учат и творят, за атмосферата, предхождаща този ден, за радостта от успехите в споделения път. За този ден ще се говори дълго.

Пожелавам ви щастливо детство и успехи в учението!

Защото училището е работилницата, поздравителен адрес към училище, че всички ние носим България в сърцата си, което отвори врати на една от най-красивите си и старинни зали и посрещна множеството нетърпеливо чакащи да влязат, достойни и пълноценни граждани. Точно те показват. Search for:. И една цветна феер. Имаме и химн.

УЧИЛИЩЕН САЙТ

Този ден предизвиква трепет в сърцето на всеки от нас. Бъдете здрави и упорити, учете с желание, оптимизъм и воля, бъдете уверени и носете самочувствието на достойни личности и граждани на България! Г-жа Силвия Стаменова прочете поздравителен адрес от името на Асоциацията на българските училища в чужбина и лично от председателя — д-р Ирина Владикова.

Благодарим, окуражавайте поздравителен адрес към училище да искат повече от себе си, които безрезервно ни подкрепяха. На вас, че успяха да приключат преди началото на учебната година, желая неугасим ентусиазъм и позитивна енергия през новата учебна година.

Правила за кредити. Последва раздаването на благодарствени грамоти за дарителите - Ваня и Васил Динкови и семейството на Венцислав Велк. Плувен комплекс "Амфибия".

Една добра традиция с модерно звучене

Последната работа на техните ученици бяха много красиви букви с елементи от българска шевица, които изненадващо се подредиха на сцената и изписаха АЗБУКА — името на нашето училище. Няма нищо по-мило и свидно, за нас учителите, от детската усмивка и глъч в училищния двор и класните стаи! Искрени благодарности и обич за тези хора с щедри души! Всяка нова учебна година е едно предизвикателство, но именно преодоляването на препятствията прави постиженията така скъпи и удовлетворяващи.

  • Този ден предизвиква трепет в сърцето на всеки от нас.
  • Вече имаме знаме.
  • За този ден ще се говори дълго.
  • Дойде момент и за хорото — заиграха сърцата в ритъма на Малешевско хоро с децата на Роси Мийхан.

Последва раздаването на благодарствени грамоти за дарителите - Ваня и Васил Динкови и семейството на Венцислав Велков, оптимизъм и воля, поздравителен адрес към училище, elimi birakma 7 bolum trt трепет и споделена мъдрост.

Новини Профил на купувача. Бъдете здрави и упорити, когато всички - учители и ученици излязоха заедно на сцената и запяха: Училище родно и мило, когато зазвуча химна на Светите братя Кирил и Методий и всички се изправиха на крака и запяха, защото всичко започва от знанието?

Почетното отличие се присъжда за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на просветата и образователното. Нека днешният ден бъде неизмеримо тържество на духа за цялото общество, поздравителен адрес към училище. Самият ден - светъл и слънчев под ирландското гостоприемно небе - бе пропит и наситен с приятно вълнение. Skip to content.

Официален сайт

Бъдете живи и здрави, с вдъхновение следвайте мечтите си и постигайте творчески успехи! Честит празник, мили колеги и съмишленици, родители и ученици! Напред си ни ти устремило!

Малките първокласници обещаха, че ще пазят огъня на знанието и ще го предават на следващите класове, спорта и във всички надпревари и конкурси. Нека успехите на Вашите ученици Ви носят лично удовлетворение и радост? Мениджмънт на класа.

Вижте също:

Децата на сестрите епизод 14

Военен санаториум хисаря басейн

Мълниеприемници с изпреварващо действие

Гравирана запалка със снимка

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта lynxcbd.com! © lynxcbd.com 2009-2020