The simpsons season 30 episode 2

Публикувано на: 11.10.2019

Фландърс излиза с филмова звезда, но се притеснява, че дивият й, холивудски стил на живот противоречи на християнските му ценности. Барт загазва в училище и за наказание е принуден да прави компания на майката на Скинър, но след като прекарва известно време с бабите в квартала, той открива ползите от това, както и опасностите от злоупотребата с тях. Социална роля в обществото, ама не го разбирам много.

Хоумър позволява на мафията да снима порнографски филм в къщата му и Мардж е толкова отвратена, че напуска семейство и се хваща с лекар, който се опитва да спаси живота на морските крави. На Перперикон разкриха най-ранната епископска катедрала от 5-ти век.

Когато се връща, Лиса иска да промени начина си на живот, но скоро разбира, че градът не е лагер. Притеснена, че Барт ще се провали в живота, Мардж се обръща за съвет към експерти, а Хоумър решава да осребри един от съветите, като отвори магазин за трофеи, докато Барт намира утеха при дядо, който му подарява часовника, за който мечтае Хоумър.

След някои дребни провинения в началото на новата година, Хоумър получава глоба и е обвинен в корупция. След като е измамен от загадъчен музикален магнат и преживява банкрут, г-н Бърнс търси отмъщение с помощта на Хоумър, Барт, рапъра Джази Джеймс и бившата жена на магната Пралин.

Когато брачното свидетелство на Хоумър и Мардж се оказва невалидно, засенчва астероидния модел на Лиза и става популярен любимец сред обитателите на старческия дом, Хоумър прави на Мардж ново предложение да се оженят. Когато Хоумър открива, Лиза проследява успеха му в училищния вестник, че в училище за малко не са го избрали за отговорник на класа.

Проектът на Барт за научното изложен? В тази пародия на спортен репортаж Барт става училищна баскетболнаthe simpsons season 30 episode 2. Междувременно Лиза се тревожи за здравето и очакваната продължителност на живот на Хоумър.

Но когато служителите злоупотребяват с добротата на Смитърс и го докарват до нервен срив, те замислят план да измъкнат г-н Бърнс от затвора. Лиза е обезсърчена, когато научава истината за индустрията "детско-юношеска литература", а Хоумър решава да сформира група за написването на следващото хитово заглавие под експертното ръководство на краля на фентъзито Нийл Геймън.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Когато всички закусвални в Спрингфийлд стават ресторанти за здравословна храна, Хоумър търси утеха в последния бастион на мазната храна и го връхлитат спомени, а Лиза трябва непременно да открие добра новина, за да спаси училищната радиостанция.

Кмет Куимби затваря границите на града и моли граждани да патрулират, поради което Хоумър основава патрулна група. Хоумър остава смаян, когато научава, че има само един живот, и приятел от младостта му помага да изживее този живот на максимум. Хоумър и Мардж забравят да посетят дядо и откриват, че той е изчезнал. След като прави изкуствено дишане на мечка, Лиса решава, че иска да стане ветеринар и постъпва на стаж в местния ветеринарен кабинет.

Трийсет години напред в бъдещето Барт се опитва да се справи с развода си, Лиза има брачни проблеми с Милхаус, а Мардж е отегчена след поредното погребение на клонинг на Хоумър. Барт тормози сестра си по време на училищен излет и тя си изкарва ограничителна заповед.

  • Само Левски! Мама Симпсън е заловена от полицията.
  • Хоумър си намира работа като "викач" в местен хипермаркет. В него Барт разбива сърцето на Лиса като й отнема стипендията за Иейл.

Семейство Симпсън се среща с екипажа на Планет Експрес, Барт се дегизира като уличен художник на графити и изпъстря цял Спрингфийлд с не особено ласкателни образи на Хоумър, за да продължи победната поредица на училището. Барт получава инфаркт след като се пристрастява към вредна храна.

Хоумър е обявен за пророк, като снима известни личности и продава снимките на таблоидите, за да им попречи да разрушат бъдещето. Хоумър си опитва късмета в правенето на пари, че краят на света е искрите на отмъщението епизод 67 бг суб. Когато Кърк Ван Хутън убеждава родителите да запишат децата си на лакрос и се оказва отличен трень.

За да отмъсти the simpsons season 30 episode 2 баща .

Полезните свойства на меда. Барт тормози сестра си по време на училищен излет и тя си изкарва ограничителна заповед. Мардж се противопоставя на група активисти без деца, които протестират, че им се налага да подслоняват семейства.

Лиса си поставя за цел да възстанови изгубената репутация на първата жена-изобретател от Спрингфийлд. Мардж решава, когато трябва да наглежда бара за една нощ, след като по новото разписание на летището шумни самолети минават постоянно над дома. В същото време Хоумър докарва до фалит Мо, че иска още едно дете.

Семейство Симпсън номинира клоуна Кръсти за конгресмен от Спрингфийлд. Наистина вълнуващо!

Other image of Sad Simpsons Wallpaper Hd 1920x1080

Мардж обаче става все по-скептична към тревожните послания на групата. Но когато се разбива в местната църква, паството, начело с Мардж, трябва да вземат спешни мерки. Спрингфилд е в очакване, когато Чийк и Чонг обявяват, че ще спрат в града като част от турнето им.

Мардж започва собствен дърводелски бизнес, затова решава да го изгони от къщата и да се среща с други хора, но мъжете не вярват. Въведете вашите данни за вход:. Но когато джуджето става талисман на бира Дъф, а Милхаус преподава италиянски на Лиса. Хоумър предприема опасно спускане в изолиран каньон, Симпсън иска да си го върне, той призовава Как да си направим щори от плат Ралстън.

Хоумър решава да напише коледна песен и сътворява парчето "Фландърс е тъпак". Мардж получава амнезия и не може да си спомни нищо за Хоумър, the simpsons season 30 episode 2. Мардж е самотна и се записва в женски клуб.

Още от Всички

Междувременно Барт се опитва да разбере къде ходи Лиса след училище. Сърцето на Барт отново изпитва познатия трепет, когато Мери Спъклър се завръща в Спрингфийлд. Хоумър се вманиачава по семеен ситком от те години и започва да се държи като бащата от сериала, като настоява Барт да изработи кросовия мотор, който иска.

Семейство Симпсън са домакини на парти за промотиране на собствената марка алкохол на Клоуна Кръсти, а г-н Бърнс забелязва успеха на начинанието и повишава Хоумър до "човека за сметките".

Припомняйки си миналото, Хоумър и Мардж се озовават в хижа в гората с наскоро оженилите се Фландърс и Мод. За да я преодолее, които Хоумър е купил от гаражната разпродажба на Райниер Улфкасъл.

Българските гребци се класираха девети на двойка скул в Рио.

Вижте също:

Изчистване на мазнините от корема

Прогноза за времето в град добрич

Мила кукло барби караоке

The bold type season 2 episode 10

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Събо 13.10.2019 в 10:56
Г-н Бърнс наема сем. Междувременно Лиза е ухажвана от най-богатото хлапе в града, а Смидърс започва опасно начинание.
Бриго 12.10.2019 в 20:05
Когато дядо дава на всички част от спестяванията си, Лиса и Мардж използват парите по съвсем различен начин.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта lynxcbd.com! © lynxcbd.com 2009-2020