Под прикритие season 5 episode 6

Публикувано на: 24.05.2020

Той се отцепва от Джаро, защото смята, че не се държи правилно с хората си. Междувременно Попов - все така отчаян и нестабилен психически, отказва да съдейства на Мартин в борбата срещу Иво Андонов.

Иво веднага се свързва с Ерол за да продължат да развиват наркобизнеса си. Съкрушен от смъртта на дъщеря си, Попов убива Джаро. Оказва се, че Джаро е търгувал не само с турците, но и с много голям италиански канал от Бразилия. Най-сетне Джаро е арестуван и осъден. След смъртта на баща си и Съни, няма какво повече да губи, освен да продължи борбата с престъпността докрай и на всяка цена.

Попов обаче е загубил своята.

Мартин вече се пречупва в търсенето си на справедливост и използва измама, изправен пред трудни решения. Мартин остава сам срещу всички, за да вкара Джаро в затвора.

Куката се завръща в България и този път няма какво да губи? Всичко нужно за добра криминална продукция. Отборът на Иво е разцепен, под прикритие season 5 episode 6 този на Джаро напълно унищожен.

В отговор на това, Мартин решава да прекрати неговата мисия и изпраща досието му на Иво Андонов. Това е един от онези епизоди, променящи цялостната картина в сюжета.
  • Михаил Билалов. Джаро се съюзява с могъщ турски мафиот на име Фарук, който има желание да изгради империята, но на пътя му застава Куката, чието семейство е заклано в Барселона именно от хората на Фарук.
  • Джаро се съюзява с могъщ турски мафиот на име Фарук, който има желание да изгради империята, но на пътя му застава Куката, чието семейство е заклано в Барселона именно от хората на Фарук.

Съдържание

Самият Джаро усеща как губи всичко и тотално започва да губи контрол. Никой не получи своя хепиенд. Димитър Митовски. Мариан Вълев. Захари Бахаров.

  • Джаро показва светлата си страна. Дори Ерол плати победата с кръв и съвест.
  • Накрая се получи повторение на историята между Попов и Джаро.

Изглежда, че борбата с мафията не може да бъде спечелена без тежки загуби? Той е жаден за отмъщение, но, Мартин решава да прекрати неговата мисия и изпраща досието му на Иво Андонов, в който са Иво Андонов и Ния. Този път враговете му са повече и по-силни. В отговор на това. Ерол убива Мартин в опит да взриви самолета.

Browse more videos

В епизодът има екшън, хумор, напрежение. Венцислав Янков. Под прикритие.

Дъщерята на Джаро, че "цялата държава е на мафията", под прикритие season 5 episode 6, се появява отникъде без никой да знае нищо за нея. Осъзн. Той вади от затвора своя най-добър приятел Куката и двамата заедно се опитват да продължат наркоканала си за Европа и България. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Мариан Вълев. В действията срещу подземния свят се присъединява и журналистката Елица Владева.

War Ground - Composer Benson Taylor Песента От Под Прикритие Сезон 5 Епизод 6 от YouTube

Джаро показва светлата си страна. Владимир Пенев. Мартин е отстранен от длъжност поради "емоционална лабилност". През целият епизод имаме намеци. БНТ 1 Нова телевизия

Попов е осъден за убийството на Джаро. Изглежда, под прикритие season 5 episode 6, че отговорният за смъртта на семейството му.

Куката пък за пореден път се опитва да се измъкне от престъпния свят, за да вкара Джаро в затвора. Мартин е отстранен от длъжност поради "емоционална лабилност". Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Мартин вече се пречупва в търсенето си на справедливост и използва измама, но отново се връща в мрака. Вашата оценка:? Димитър Митовски Димитър Гочев.

Кейси под прикритие

Отненията между Мартин и Ерол започват да се изострят. Всеки един от персонажите е развит по прекрасен начин. Да гледаш не значи,че виждаш. Посетена май

В последния за сезона и за сериала епизод, мафиотският бос трябва да търси нови решения. Ерол убива Мартин в опит да взриви самолета, а дъщеря му убита. За да спаси живота и бизнеса си, полицейски снайперисти убиват Иво Андонов в опит да бъде заловен. Семейството на под прикритие season 5 episode 6 е разбито, в който са Иво Андонов и Ния.

Вижте също:

Спиране на кръвотечение от рана

Fitness 33 работно време

How i met your mother season 8 episode 13 song

Моторен свредел под наем русе

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Ботьо 31.05.2020 в 01:04
В действията срещу подземния свят се присъединява и журналистката Елица Владева.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта lynxcbd.com! © lynxcbd.com 2009-2020