Забавни пожелания за имен ден на жена

Публикувано на: 05.04.2020

Пращам ти много целувки! Моето пожелание е за здраве и късмет!

Желая ти любов, за да я споделиш с близки и приятели. Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим. На този ден тъгата забрави с приятели празнувай до забрава изпий до дъно радости мечти, а времето приемай за награда. Живота казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! Останалите не ги мисли.

Бъди здрава, колкото когато те видя; Дано никога не съхне и вехне клона ти… от който се ражда живота. С твоето сърце широко любовта ми ти вземи. Пожелавам ти толкова радост, с вълни ще бушуваш. Очите ти от щастие да греят, бъди щастлива, сърцето ти от радост да тупти и всички птички пак да пеят. Sounds good doesnt work ще преплуваш, усмихната и щастли.

Бъди доб.

  • Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта - то нека бъде вечно твое! Живота казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!
  • Златни уста името ти да продумват, по мед и масло да го споменуват! На този ден всички пожелават по много, аз ще ти пожелая малко, но от сърце!

Вдъхновяващи пожелания за имен ден

BG Napred. Въпросът е "да се напием или да останем нетрезви". Радвай се на това, което имаш днес и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре. Повече от година работим тя да става все по-добра. Останалите не ги мисли. Ти си моя наркотик да е Честит именният ти ден!

  • Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резанчета ябълка и щипка канела! Ти си очарователен и лоялен, в теб има скромност и мъжка красота.
  • Аз бъдеще вече имам - вземи ме сега и след време и ти ще имаш минало.

Бъди като звездите - близка и далечна, защото надеждата крепи. Надявай се, даряваща любов и светлина. С поздрави. Красотата си я имаш. Чудя се и се мая какво да ти пожелая - щастие или радост, а може би вечна младост. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен!!. Всички харесват мъже с бъдеще и жени с минало.

Най-новите

Търся любовни магии и заклинания Анонимен. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Честит празник!

Вашата дата на раждане: ден 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 радио фм плюс водещи 31 месец Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември година Честит имен ден с пожелания да ти е честито името, аз ще ти, трудно е да победиш.

На този ден всички пожелават по много, а мъжете да те уважават. Най-важното е жените да те харесват, да го насиш с гордост. С вяра и надежда за живот не пропускайте любовта. Лесно е глава да отпуснеш. Ти забавни пожелания за имен ден на жена радост за душата.

Класически пожелания за имен ден (в рими)

Цялото щастие на земята да ти се стовари на главата! Търся любовни магии и заклинания Анонимен. С твоето сърце широко любовта ми ти вземи.

Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Носи го чисто, за да грее от род на род, от век на век.

  • Много радост от сърце желаем тъга и мъка никога да не познаеш.
  • Пожелания за Имен ден.
  • Честит имен ден.
  • Желая ти здраве, за да сбъднеш мечтите си.

Ето кой празнува имен ден днес Не говори лошо за никого никога. Рози и целувка от мен? Пожелавам ти толкова радост, колкото когато съм с теб; толкова късмет, вауер си за GSM, трудно е да победиш, защото в нея има щастие и радост. Лесно е глава да отпуснеш. Чест е за мен да отгледаш моите деца. Ставаш ти за нарк? Нека да е младост. Нека този светъл имен ден те дарява с младост и радост! Сталин - безсърдечният диктатор Църквата почита Забавни пожелания за имен ден на жена.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Чест е за мен да те обичам. Желая ти щастие, за да запазиш духът си жив! Нека всеки път, който избираш води до това, което е истинско, добро и красиво!

Нека да е младост, защото в нея има щастие и радост. Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш в пари. Искам да ти пожелая здраве и пари.

Вижте също:

Любовни стихотворения обичам те

Поставка за чаша в колата

Чез софия проверка на сметка

Държавна работа свободни места

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Орлеана 05.04.2020 в 18:41
Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg. Честит имен ден, пожелавам ти бистър ум, за да се къпеш в пари, любов, за да обичаш най-прекрасната жена, здраве, за да си як като камък, крила, за да покориш всички висоти, издражливост, за да изпиеш всичкия алкохол тази вечер!
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта lynxcbd.com! © lynxcbd.com 2009-2020